Відродження: через «Волиньобленерго» пригальмували ремонт двору

15 Вересня 2016, 18:39
1993 Джерело: facebook.com

Ремонтні роботи прибудинкової території на Відродження, 12-14 продовжать після погоджень ПАТ «Волиньобленерго».

Про це Район.Луцьк розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

Місцеві мешканці стверджують, що змушені щодня терпіти незручності через жахливу прибудинкову територію. Нещодавно комунальники мали розпочати ремонт, проте несподівано згорнули роботи.

«Не довго раділи мешканці по пр. Відродження 12-14! Не почавшись припинились роботи по благоустрою двора. Кожного дня пенсіонери та інваліди долають перешкоди, щоб зайти у під’їзд. Нема що казати про дитячий майданчик, або проіхатись з коляскою.Та на всі звернення у ЖК чуємо обіцяння на поновлення робіт. КОЛИ? Далі мовчати немає сил», – написала Oksana Terechyk у Facebook.

Проте у департаменті запевнили, що про двір пам’ятають і, ймовірно, з понеділка розпочнуть ремонт. Юрій Крась говорить – затримка виникла через необхідність погоджень з обленерго.

Частину робіт вже погодили і сподіваються, що з понеділка роботи по благоустрою на Відродження 12-14 відновляться. Облагородити прибудинкову територію мають намір протягом трьох тижнів.

















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром