Лучанам показали «Материнське поле»

15 Вересня 2016, 16:33
2361

14 вересня у кінокомплексі «Адреналін» відбулась відеопрезентація документального фільму «Материнське поле».

Як розповів продюсер та режисер стрічки Олександр Пушкін, основна мета проекту — донести до глядацької аудиторії соціальну значимість аграрної професії в Україні на прикладі реальної історії жінки-аграрія, Героя України Віри Найдьонової.

 Протягом 30 років ця сильна і вольова жінка очолювала ДП ДГ «Асканійське» та зуміла перетворити руїни в процвітаюче господарство, створивши умови жити гідним життям для тисяч жителів регіону.

«Фільм показує не тільки важливість аграрної професії, а й спонукає не опускати рук, не виїздити за кордон,  а працювати на своїй рідній землі. Наше завдання передати успішний досвід тих людей, які вкладають свою працю і душу у добробут тих, хто поруч. На прикладі Віри Найдьонової ми показуємо сильну особистість – жінку, яка не зламалась і взяла на свої плечі важку ношу, так ми хочемо підтримати тих жінок, які зараз мають синів, чоловіків на фронті», – розповів режисер фільму.

До слова, співавтор проекту Олександр Сурков повезе цей фільм в зону АТО.

Своїм проектом, автори також прагнуть внести свою лепту у відродження українського кінематографу, адже переконані, що людям потрібно показувати не тільки трилери, а й позитив, який як ніколи потрібен українцям.

Фільм «Материнське поле» покажуть у 16 містах України.

В рамках показу фільму «Материнське поле» відбулась персональна фотовиставка «Заповідна природа таврійського краю». Автор знімків  – Віктор Гавриленко - директор Біосферного заповідника «Асканія-Нова». У своїх роботах фотограф передає захоплюючу красу українських степів та фауни, що її населяє.











 

Коментарі
15 Вересня 2016, 23:39
супер мильм
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром