Затримали молодиків, які вчепили на авто патрульних гумовий фалос

12 Березня 2019, 13:12
7283

У Луцьку патрульні поліцейські затримали молодиків, які чіпляли на скло автівок гумові фалоси.

Про це пише прес-служба Патрульної поліції Волинської області у мережі Facebook.

11 березня група молодих чоловіків вирішила розважитись у Луцьку в неординарний спосіб: хлопці бігали містом та чіпляли на скло транспортних засобів гумовий виріб, схожий на чоловічий статевий орган. При цьому дехто з них фіксував реакції людей на відео. Повідомлення про хуліганські дії надходили на службу 102 кілька разів.

І через певний час вони трапились на очі патрульним, а саме, вирішили «пожартувати» і зі службовим автомобілем. Один з інспекторів миттєво затримав особу, яка приліпила виріб на транспортний засіб. Інших чотирьох «спільників» також затримали.

У відділку поліції встановили, що головному порушнику – 21 рік, він уже мав проблеми з законом. Наразі йому загрожує кримінальна відповідальність за хуліганські дії (відкрито провадження за ст. 296 ККУ).

З іншими хлопцями, серед яких були й неповнолітні, проведено посилену профілактичну бесіду, окрему порозмовляли з батьками. Також їм рекомендували пройти огляд у лікарів-спеціалістів відповідного профілю, аби уникнути різноманітних відхилень в подальшому житті.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром