Дитячий садочок № 33 створив для дітей справжню казку

15 Вересня 2016, 12:57
10581

Фасади дошкільного навчального закладу № 33 «Пролісок» прикрасили зображеннями тварин, петриківським розписом та патріотичними ілюстраціями. Долучились до робіт колишні випускники цього дитячого садочка.

Завідуюча закладу Тетяна Никитюк розповіла, Район.Луцьк, що такі роботи провели у зв’язку з тим, що  ДНЗ № 33 працює у естетичному напрямку.

«Враховуючи результати комплексного вивчення, яке було в цьому році, працівники управління освіти зауважили, що треба звернути особливу увагу на естетику всього приміщення. Ми вирішили, що розпочнемо з фасаду, і запропонували батькам випускників залишити про себе пам’ять у такому вигляді», - каже Тетяна Никитюк.

Художниками стали колишні випускники навчального  закладу. На фасаді центрального входу намалювали казкових звірят.


 

«Ми розмалювали фасад з однієї сторони, потім зрозуміли, що садок має троє вхідних дверей. Не може бути, що з однієї сторони діти входять бачать, а з другої сторони – вони ображені і в них нема ніякої краси. Тому ми до початку навчального року розмалювали ще один вхід», - розповідає завідуюча ДНЗ № 33.

Так на фасаді навчального закладу з’явились петриківський розпис та українець з україночкою. Згодом планують розмалюють ще один фасад «Проліска».



Тетяна Никитюк розповідає, що у садку вже є 260 дітей, тому ще потрібно зробити павільйони на майданчику, замінити надвірне обладнання, бо деяким дерев’яним спорудам вже 4-5 років.

«Один з павільйонів будуть робити ті батьки, які колись в нас навчалися. Вони мають можливість, я їм плачу гроші фонду дитячого садка. Вони не даремно це роблять, але ми сходимося на розумних цінах. Вони нам роблять знижки, однозначно», -  стверджує Тетяна Никитюк.















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Вересня 2016, 18:25
Класно! Аж настрій піднімається, коли таке бачиш! І дітей забавляє, і дорослих.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024