У Луцьку «Меценати для солдата» прозвітували про роботу

03 Вересня 2015, 09:46
3163

Проект продовжує шукати активних підприємців, які хочуть допомогти бійцям АТО.

Раз на місяць організатори, меценати, родичі військових і самі воїни АТО збираються, щоб обговорити план дій, поділитися думками та ідеями, розповісти про зроблене. Остання зустріч відбулася 2 вересня у юнацькій бібліотеці.

«За сім місяців роботи про нас дізналася чимала кількість людей. Одні співпрацюють з нами від початку, інші приєдналися нещодавно. Добре, що є багато небайдужих», – розповідає один з ініціаторів проекту Руслан Теліпський.

Організатори кажуть, що в результаті такого бартерного обміну  мають користь усі без винятку. Військові та їхні сім’ї отримують допомогу, а меценати, окрім хорошої справи, мають можливість зробити собі рекламу, підвищити репутацію та збільшити потік клієнтів. Адже усі меценати отримують спеціальні наліпки для своїх закладів, що засвідчують їх внесок в суспільний добробут.


Меценатом може стати кожен, хто бажає допомогти та може запропонувати свої послуги. Вже зараз таких організацій виявилося немало – стоматологічні центри, перукарні, спортклуби, приватні підприємці, поліграфічні установи, юридичні фірми дають змогу скористатися своїми послугами за чималими знижками, а то і зовсім безплатно.

Бійці зізнаються, що все, що отримують, особливо коли це продукти харчування, передають своїм побратимам на схід. Адже для них війна не закінчилася після демобілізації, а продовжується і в тилу.
Для отримання допомоги кожен боєць чи його представник має зареєструватися.

Проте акція стосується не лише волинських героїв. Місце проживання не відіграє жодної ролі, адже проект не ставив за мету допомогу конкретному регіону, а Україну в цілому. То ж для такого глобального охоплення і потрібно залучати більше меценатів, щоб це не било по кишенях благодійників та могло надати реальну допомогу тим, хто цього потребує.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром