У Луцьку завершують будувати житло для військовослужбовців

11 Березня 2019, 16:58
3578

В рамках реалізації масштабного проекту будівництва житла для військовослужбовців Збройних Сил України у Луцьку триває будова гуртожитків для контрактників бригади тактичної авіації повітряного командування «Захід».

Це чотири казарми поліпшеного планування на 120 місць кожна, – повідомляє Відділення спеціальних кореспондентів Інформагенства Міноборони (місто Рівне).

Будівельні роботи та поставки усіх необхідних будматеріалів у повній мірі профінансовано за кошти Міністерства оборони України. Роботи розпочалися у вересні минулого року. Приміщення для проживання військовослужбовців служби за контрактом будуються на території двох військових містечок Луцького гарнізону. 

Як зазначив заступник командира бригади тактичної авіації з тилу підполковник Віталій Умриш, роботи проводяться згідно графіку. Готовність об’єктів на даний момент складає більше 70 відсотків. Планується, що їх здача в експлуатацію та  облаштування прилеглої території відбудеться в першій половині цього року.

Загалом у планах Міноборони України побудова 184 казарм поліпшеного планування у 21 області для військовослужбовців контрактної служби загальною кількістю 23 тисячі місць.




Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром