Луцьк, 2 вересня: автомобілі для полісменів, таємний візит заступника міністра та скандал довкола м'яса

02 Вересня 2015, 21:03
2575

Якою була середина робочого тижня, читайте у традиційному огляді «Луцьк.Район».

2 етап відбору у поліцію міста. У Луцьку розпочався наступний етап відбору у поліцію. Учасники, які успішно провели попереднє тестування на перевірку загального рівня знань, розпочали змагання на фізичну витривалость.

Перші 430 кандидатів виявляли кращих у бігу на 100 та 1000 метрів, підтягуванні на перекладині та віджиманні. Лише відібрані на цьому етапі кандидати у поліцейські продовжать випробування. А їх попереду чимало: медичний огляд, психодіагностичний тест та індивідуальна співбесіда

На Меморіалі вічної слави вшанували воїнів. Сьогодні відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятника «Пораненому солдату». Дату заходу обрано не випадково, адже рівно 70 років тому завершилась ІІ Світова війна, котра забрала тисячі життів, у тому числі і волинян.

У церемонії взяли участь представники обласної та міської влади, ветерани, «зелені берети» Луцького прикордонного загону та просто небайдужі містяни.


 

Несподіваний візит. Заступник міністра оборони України Петро Мехед взяв участь у проведенні закритої наради з луцькими військовими в приміщенні облдержадміністрації міста. Після закінчення наради Петро Мехед провів особистий прийом громадян у обласному військовому комісаріаті.


 

М'ясо для дітей. Скандальна журналістська стаття обурила посадовців міста. Предметом суперечки у приміщенні Луцької міської ради став журналістський матеріал про те, що дітей у ДНЗ міста годували напівфабрикатами та м’ясом невідомого походження.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк висловив обурення щодо написаного. Посадовець стверджує, що компетентні структури провели понад 50 перевірок. Їх наслідком стала відсутність правопорушень з боку постачальника.

Підтримала Гребенюка Ядвіга Попіль - завідувач відділенням санітарно-гігієнічних досліджень Луцька. Вона запевнила присутніх у тому, що рівень якості і контролю дитячого харчування відповідає всім необхідним вимогам і стандартам.

В свою чергу, депутат міської ради Андрій Осіпов закликав управління освіти посприяти швидкому вирішенню проблемного питання.

Нова поліція з новими спецавто. 38 нових позашляховиків обладнаних тепловізорами передали сьогодні волинським полісменам. Такий щедрий подарунок правоохоронці отримали у рамках реалізації проекту «Разом заради безпеки Люблінського воєводства та Волинської області». Варто зазначити, що сума, витрачена на купівлю транспорту становить близько 1,625 мільйона євро.


 

 

Коментарі
03 Вересня 2015, 02:56
а їжу дітям готують в АЛЮМІНІЄВИХ кастрюлях! чи це дозволяється?
03 Вересня 2015, 16:49
в ато поідуть чи сракі по луцьку перевозити будуть
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром