Луцькі волонтери відправили бійцям 93 бригади портативні зарядні пристрої

02 Вересня 2015, 17:49
2337

Передачу організували активісти громадської організації «Фундації розвитку громад».

У середині серпня до «Фундації розвитку громад» звернувся брат одного з солдат 93-ї бригади і розповів про потреби бійців. На його прохання закупили й передали потрібні пристрої.

«Ми закупили два портативні зарядні пристрої на фотоелементах за їхнім проханням. Тож сподіваємося, що вантаж буде доставлено найближчим часом і він порадує наших військових», – розповіла представник волонтерського центру організації Оксана Кривко.

Як стверджують волонтери, потреби бійців на цьому не закінчуються. Наразі зафіксовано звернення із 80-ї бригади. Хлопці розповіли про умови, в яких доводиться воювати й про те, що доволі часто не мають змоги зарядити рації й телефони. Вони також просять придбати й для них пристрої на фотоелементах, однак більшої потужності. Крім того, солдатам не вистачає оптики, ножів, військової форми та шкарпеток.

«Наразі є домовленість із компанією «Setech» щодо закупівлі сонячних пристроїв за цінами виробника. Це значно спрощує нашу роботу й зменшує витрати. Ми впевнені, що зможемо допомогти лише спільними зусиллями, тож долучайтеся до акцій, приносьте необхідні речі у офіс організації (м. Луцьк, вул. Стрілецька, 43), робіть покупки у нашому «Благодійному магазині» чи просто переказуйте кошти!», – закликає керівник відділу проектів Олена Ярощук. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром