Проспект Соборності: за секуду до аварії

02 Червня 2015, 18:00
2214

Сьогодні на проспекті Соборності,13 близько 17 години ледь не сталася аварія через водія, якому захотілося закурити.

Чолов'яга в червоній футболці припаркував свою машину на території, що відведена для зупинки маршрутних таксі. Неквапливо вийшов з автівки і взявся курити.

На переході за зупинкою - зелене для пішоходів. Одна маршрутка, що зайняла місце, яке залишилось від клаптика для зупинки, не встигла виїхати. Це спричинило затор. За лічені секунди транспорту додалося.

Гострий момент виник, коли довелося швидко маневрувати водієві "дев'ятки", який наблизився, ніж на метр, до кузова "11".

Зупинка між "Аверс" і "Гуртожитки СНУ" вважається проміжною - тролейбуси її ігнорують, а маршрутні таксі зупиняються лише "на вимогу".

Опісля ремонту дороги на частині проспекту (що веде від гіпермаркету "Там-Там" у бік Північного ринку) спорудили пішохідний перехід зі світлофорами буквально в кількох метрах від цієї зупинки.

Через несанкціоновано припарковані машини, водії маршруток потрапляють в затори і далеко не завжди можуть як належне випустити і підібрати пасажирів.

Сьогодні водій маршрутки "9" зреагував вчасно, а чолов'яга в червоній футболці викинув бичок між кущів і пішов собі геть, залишивши машину на тому ж місці.

Ярослава Блискавиця

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром