Працівники луцького заводу стали героїнями «нестримно ніжної» фотосесії

08 Березня 2019, 18:06
2803

На луцькому заводі «Kromberg&Schubert» вирішили зруйнувати стереотипи, які існують у суспільстві щодо жінок на виробництвах.

«Наприклад, що це десь там «не на роботі» вона - жінка, а на роботі - «забудь, що ти жінка, роби роботу». У нас все інакше, бо ж робота - це частина життя, а не «червона лінія», яка ділить його на «робочий день» і «все інше», — йдеться в дописі на сторінці підприємства у Facebook.

«Ми за те, щоб жінка виражала себе навіть на робочому місці, навіть одягнувши спецодяг, необхідний на виробництві. Саме тому ми зробили наш фотопроект «Жінка як весна». Нестримна, красива, загадкова, ніжна.... Все це ми хочемо бачити у Своїй Весні. І все це є у тих, хто поруч. Подивіться на них новим поглядом, любіть, цінуйте тих, хто поруч, милуйтеся ними щодня, не забувайте, що всі ви - прекрасні! Саме про це наш фотопроект. А помилуватися фотографіями можна на виробництві», - вказано в дописі.

Учасницями проекту стали Марія Левчук, Тетяна Бубела, Інна Сачковська, Софія Тверда, Євгенія Гайдай, Ольга Ніклієва, які поділилися частинкою своєї краси і щирості.

Читайте також: На луцькому заводі назвали переможців романтичного конкурсу






Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024