У Луцьку Савченко вручив нагороди «За мужність»

08 Березня 2019, 09:23
У Луцьку отримали нагороди від голови Волинської ОДА 1806
У Луцьку отримали нагороди від голови Волинської ОДА

Олександр Савченко вручив державні нагороди волинянам.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Колегія обласної державної адміністрації, що відбулася 7 березня, розпочалася з нагородження волинян державними нагородами. Зокрема, вручив їх голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Указом Президента України за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, плідну громадську та волонтерську діяльність нагороджено орденом «За мужність» III ступеня Вікторію Романчук – учасницю Революції Гідності з міста Ківерці.

Окрім того, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року нагородили орденом княгині Ольги ІІ ступеня Галину Микитюк – голову Волинської обласної організації Профспілки  працівників соціальної сфери України та присвоїли почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» Володимиру Барану – професору, завідувачу кафедри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, докторові історичних наук.

За добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» волонтерів:

Василя Пристайчука – смт Торчин.

Та членів громадської організації «Військові капелани Волині»:

Станіслава Беспалова – місто Ковель;

Валерія Владику – село Сьомаки Луцького району;  

Олександра Добровольського – село Кричевичі Ковельського району;

Сергія Коця – село Рованці Луцького району;

Віктора Ліпчика – село Хорохорин Луцького району;         

Володимира Присяжнюка – село Гірка Полонка Луцького району;

Євгена Рудя – село Сокиричі Ківерцівського району;   

Романа Скірака – смт Шацьк;

Володимира Труша – місто Луцьк.

Поруч із тим, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів України Інну Самолюк – начальницю Ковельського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області.                  

Також за особистий вагомий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і сорту, високий професіоналізм та значні трудові досягнення оголосили подяку Прем’єр-міністра України Юлії Семко – тренерові-викладачу з боксу Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи.

«Приємно вручати нагороди волинянам, які дійсно працюють на благо та для розбудови Волині», – резюмував Олександр Ілліч.

 












Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром