ТОП 10 скарг лучан

13 Вересня 2016, 09:31
2067 Джерело: expres.ua

За період з 19 серпня по 12 вересня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 1197 телефонних звернень.

Найбільша кількість дзвінків (269 звернень) стосувалися роботи житлово-комунальної сфери.

Відтак, на виконання ЖКП-2 передали 30 повідомлень, ЖКП-3 – 28 повідомлень, ЖКП-7 – 24 звернення, ЖЕК-8 ЖБК – 38, ЖКП-11 – 32, ТзОВ «М.Ж.К.» - 62 та у департамент ЖКГ – 55. 157 звернень стосувалися відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах.

Також 33 звернення надійшло стосовно налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій. Мешканці просили замінити розбиті ліхтарі на проспекті Волі, відновити освітлення на вулиці Теремнівській, Гордіюк, Народних Дружинників, Конякіна, Кравчука.

104 звернення, які надійшли в групу «15-80» стосувалися роботи КП «Луцькводоканал». Відтак, працівники підприємства ліквідували пориви на водопровідній мережі на вулицях Теремнівська, Стефаника, Залізна. Відремонтували засувку на вулиці Офіцерській та прочистили зовнішню каналізаційну мережу на вулиці Станіславського.

Продовжують надходити звернення від мешканців міста з наріканням на неприємний запах каналізаційних стоків у повітрі. З цього приводу отримали 68 звернень, які передали у на реагування та інформування громади у відділ екології.

43 повідомлення були викликані припиненням подачі гарячої води у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на тепломережі.

41 звернення передали у департамент муніципальної поліції. Вони стосувалися благоустрою та прибирання територій, косіння трави, торгівлі у недозволених місцях та спалювання сміття у вечірні години.

21 повідомлення передали на виконання ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Мешканці нарікали на несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів з вулиці Кравчука, Черняхівського та Мазепи.

19 повідомлень стосувалися роботи маршрутних автобусів. Лучани нарікали на відсутність рейсів, порушення графіків руху, відсутність автобусів на кінцевих зупинках, занедбаний технічних стан, неналежну поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху.

12 повідомлень надійшло через зупинку ліфтів. Зверталися мешканці з будинків на вулиці Кравчука, Конякіна, Шота Руставелі, Писаревського.

Окрім того, 7 дзвінків надійшло стосовно вирішення проблеми безпритульних собак, які передали на виконання у КП «Ласка». Телефонували мешканці з вулиць Ковельська, Городецька, Грабовського, Дружби Народів та Володимирської.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024