У Стиру знайшли тіло чоловіка: подробиці

07 Березня 2019, 13:15
2454

У Стиру місцевий житель виявив тіло 80-ти річного чоловіка, котрого рятувальники шукають з 31 січня.

Про це повідомляє UA: Волинь.

Провідний фахівець управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області Віталія Лукашевич повідомила, що тіло чоловіка шукали вже більше місяця.

«Пошукова операція тривала з 31 січня. Водолази спускались на дно, занурювались і обстежували дно річки. Була версія про те, що тіло людини могло примерзнути до криги. Ще також шукали на моторному човні, піднімали своєрідні хвилі на акваторії, щоб тіло спливло.  Пройшли досить великий шлях, оглянули досить велику територію. Працювали від центрального пляжу, де чоловік зник, і моторним човном аж до Рожища. Спускались на дно до моста на вулиці Ковельській. Вчора ця операція була завершена», – розповіла жінка.

Тіло 80-ти річного загиблого виявив у воді сторонній чоловік та повідомив рятувальників.

Нагадаємо, група водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС у Волинській області шукала тіло 80-річного пенсіонера, який потонув на річці Стир у Луцьку 31 січня.

Також повідомили, що раніше загиблий активно займався бігом, а 20 років тому вирішив спробувати себе в моржуванні і робив це на Стиру у Центральному парку імені Лесі Українки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром