Лучан закликають не «вестися» на рекламу кандидатів у Президенти

07 Березня 2019, 10:16
Тарас Шкітер 3099
Тарас Шкітер

Громадянський Рух «СВІДОМІ» розпочинає у Луцьку інформаційну кампанію «Голосуй Свідомо!», яка не несе в собі агітації за когось з кандидатів.

Про це у відеоблозі розповів телепродюсер та співзасновник громадської організації Тарас Шкітер. Опублікував його 6 березня Громадянський Рух на своїй сторінці у Facebook, – пише ІА Конкурент.

 «Ще у ХІХ-му столітті відомий німецький політик Отто фон Бісмарк казав: «Ніколи стільки не брешуть, як після полювання, під час війни та перед виборами». На жаль, сьогодні в Україні ми це відчуваємо на собі. Тому Громадянський Рух «СВІДОМІ» розпочинає інформаційну кампанію «Голосуй свідомо», – йдеться у дописі.

Своєю чергою Тарас Шткітер додає, що, на жаль, вибори ділять наше суспільство і, на превеликий жаль, наш рідний Луцьк на різні табори.

«Але всі ми є мешканці одного міста. Луцьк – наш спільний дім. Нам тут жити і сьогоднішні розбіжності в поглядах та прихильності до різних кандидатів не повинні розколювати нашу єдність», – переконаний співзасновник «СВІДОМИХ».

Також він пояснив, що ініціатива не містить жодної політичної агітації. Адже «СВІДОМІ» прагнуть, щоб кожен громадянин, голосуючи на виборах Президента України, зробив свій вибір, зваживши усі «за» і «проти» щодо свого кандидата. Тож команда підготувала серію відеоблогів, аналітичних та інформаційних матеріалів.

«До дня виборів ми запропонуємо Вам ряд інформаційних матеріалів, які допоможуть зробити свідомий вибір. Слідкуйте за нашими повідомленнями в засобах масової інформації та соціальних мережах, відвідаєте наш офіс чи інформаційні намети. Вибори Президента це наша спільна відповідальність за майбутнє. Вибори проходять – люди лишаються. Буть собою – голосуй свідомо!» – підсумував Тарас Шкітер.

Читайте також: Як у Луцьку пройшла зустріч з Андрієм Покровським

Коментарі
09 Березня 2019, 10:33
Тобто голосуємо за Порошенка
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром