Госпіталю в Луцьку подарували нове обладнання

07 Березня 2019, 08:18
3751

Порушення зору і серйозні захворювання ока відтепер можна буде легко діагностувати за допомогою новітнього офтальмологічного обладнання, яке подарували Волинському обласному госпіталю ветеранів війни.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Луцькому госпіталю ветеранів війни подарували  сучасне офтальмологічне обладнання. Про його характеристики та специфіку нам розповіла лікар - офтальмолог обласного госпіталю ветеранів війни Наталія Коновал.

Лікарі розповідають, що у 2017-му дізнались через колег про те, що «Нафтогаз» допомагає військовим госпіталям та госпіталям ветеранів війни. Тож вирішили звернутись за допомогою.

Представники «Нафтогазу» напрочуд швидко відгукнулися та вже тоді закупили перше обладнання, якого потребував обласний госпіталь ветеранів війни.

Нещодавно, через вихід з ладу старого офтальмологічного обладнання, госпіталь потребував придбання нового, проте через високу вартість, це було майже неможливо.

Цього разу «Нафтогаз» також допоміг, - із вдячністю коментує головний лікар обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова.

Читайте також: Перукарі зробили подарунок бійцям у луцькому госпіталі

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром