Волі: у міні-маркеті продають «рошенівські» цукерки з черв'яками

12 Вересня 2016, 14:54
8317

На покупців цілодобового магазинчика, який знаходиться на зупинці, що на Волі 29,б, у понеділок вранці, 12 вересня, чекав неприємний сюрприз – цукерки з черв’яками.

Лучанин вирішив пригостити колег і купив до кави цукерки «Червоний мак». Солодощами посмакували, проте, коли доїдали останні цукерки, в одній виявили живу істоту – черв'яка.

Журналісти Район.Луцьк звернулися до продавців крамнички. Дві продавчині, коли побачили ворухливу живність у шоколаді, схоже, самі були шоковані.

«Цукерки свіжі. Ми їх часто замовляємо», – зазначила одна з продавців і одразу ж відрахувала гроші на повернення.

Щоправда, інші цукерки з черв'яками повернути не вдалося, тому що вони, на жаль, були з'їдені ще до того, як виявили їхню непридатність до вжитку.

Працівниці магазину зазначили, що це не їхня провина, а виробника. Накладні на продукт вони не показали, сказавши, що документи у бухгалтера. Щоправда, дали номер телефону торгового агента, який постачає цукерки.

Торговий агент Костянтин, почувши в чому річ, одразу ж «відмив руки» від проблеми, зазначивши, що цукерки постачає інший торговий. Костянтин пообіцяв скинути в смс номер колеги, проте так і не зробив цього.

А рошенівські цукерки «Червоний мак», схоже, користуються попитом серед покупців. На вітрині їх лишилося всього лише кілька  штук.

«Червоного маку» лишилося кілька штук..
«Червоного маку» лишилося кілька штук..
Якщо придивитися, воно ворушиться...
Якщо придивитися, воно ворушиться...

Відколи цукерки продають із «м'ясною» начинкою?
Відколи цукерки продають із «м'ясною» начинкою?

Популярний на районі магазинчик
Популярний на районі магазинчик

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
12 Вересня 2016, 18:14
В російському Ліпецьку такі цукерки не пройдуть, а для українців згодяться. Як кажуть -<br/>гівно пчели, гівно мед.
12 Вересня 2016, 18:58
Раз живі черв'яки заводяться, значить не хімія )
12 Вересня 2016, 19:01
До Дмитра. Дурень думкою тішиться, так і ми у всьому шукаємо позитив
12 Вересня 2016, 19:31
Це личинки харчової молі. Отже чи вони ними заразилися у магазині чи десь на складах
12 Вересня 2016, 23:05
Не той червак срашний що людина їсть,<br/>а той, що людину їсть ізсередини.<br/><br/>P.S. Бережіть природу.
13 Вересня 2016, 10:03
Хробаки можна зайти в любих цукерках де є горішки. Це не моль їх відкладає, а муха ще у горішок, який росте на дереві, а там вже як доля складеться))))
13 Вересня 2016, 20:47
Шановні, так доля склалася що мені доводилося працювати в даному магазині, і повірте не тільки мені. Там кожен місяць міняються працівники, тому що власникам це вигідно. Де я не працювала, таких умов праці, як там я ще ніде не бачила, тому що там всім на все начхати. Торговий представник там точно ні до чого (коли товар привозять, його перевіряють якість продавці). Зазвичай там навіть мед. огляд не контролювався, і спиртне там продається круглосуточно, тому що власникам на закон наплювати, так як на своїх підлеглих, і на вас дорогі покупці
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром