Театральний майдан: лучан кличуть на «Наукові пікніки»

12 Вересня 2016, 12:07
1616

25 вересня 2016 року Луцьк знову прийматиме «Наукові Пікніки в Україні».

Досвід проведення попередніх років свідчить про широкий резонанс серед суспільства та велику зацікавленість з боку мешканців та гостей міста, кажуть організатори.

Захід проходить з метою забезпечення інтелектуального та творчого розвитку молоді, популяризації наук серед дітей та молоді, підтримки та промоції напрацювань молодих учених. Суть Наукового пікніка полягає у організації інтерактивних експериментів для мешканців та гостей міста. Ціль заходу – показати, що наука буквально усюди навколо нас.

До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології, медицини, безпеки життя та інших сфер науки.

Цього року проведення заходу підтримано також управлінням у справах освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та відділом у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

Захід відбудеться на Театральному майдані, що стало вже своєрідною візитівкою «Наукового Пікніка». Початок о 12:00.

Участь у Науковому Пікніку – чудова можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи; продемонструвати усім бажаючим свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі.

Запрошуємо мешканців та гостей міста цікаво та корисно провести вільний час! 




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром