Луцькі бійці клубу «Garda» привезли перемоги із Всеукраїнського чемпіонату з бразильського джиу-джитсу

05 Березня 2019, 13:11
бійці клубу «Garda» 2722
бійці клубу «Garda»

У Львові відбувався Всеукраїнський рейтинговий чемпіонат з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE».

2-3 березня порівнятися силами туди з’їздили й луцькі спортсмени з клубу «Garda». Частина складу клубу брала участь змаганнях, — інформують у прес-службі клубу.

У розділі «no Gi» (без кімоно) клуб представили шість борців, та у розділі «Gi» (з кімоно) — один.

У результаті проведених сутичок спортсмени клубу «Garda» здобули такі результати:

Назар Цвіх, який брав участь у розділі «Gi», виборов дві нагороди. Він зайняв перше місце в своїй ваговій категорії (категорія чоловіки до 88 кг). А в абсолютній ваговій категорії здобув срібло.

Назар Цвіх
Назар Цвіх

Боєць клубу Олександр Устимович здобув бронзу за третє місце у категорії «Master 1» (вагова категорія 79,5+ кг) серед синіх поясів. 

А головний тренер клубу «Garda» Михайло Савчук став чемпіоном категорії  «Masrter 2» серед синіх поясів (категорія чоловіки 79,5+ кг).

Михайло Савчук
Михайло Савчук

«Такі змагання користуюються все більшою популярністю серед молоді та спортивних клубів. Подібні заходи дають можливість спробувати попрактикуватися перед тим, як виступати на міжнародних змаганнях світового рівня. Завдяки тому, що ці чемпіонати є відкритими, сюди можуть приїздити помірятися силами й бійці з інших зарубіжних спортивних клубів», — поділився враженнями головний тренер клубу «Garda» Михайло Савчук.

Всеукраїнський рейтинговий чемпіонат  з бразильського джиу-джитсу «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE» — перша подія у новому сезоні змагань 2019 року. 

У новому сезоні UNC 2019 відбудеться ще 9 рейтингових чемпіонатів «Gi» i «no Gi» у чотирьох великих містах України. Чемпіонати подібного типу відкриті для всіх клубів і академій України без виключень, а також для іноземних команд.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром