У Луцьку відбулися спортивні змагання на підтримку дітей із Spina bifida

03 Березня 2019, 18:06
2397

У Луцьку в культурно-розважальному комплексі «AdrenalinCity» вперше відбувся Відкритий Кубок Західної України із жиму лежачи, станової тяги, Push&Pull та багатоповторного жиму, підйому штанги на біцепси серед чоловіків та жінок згідно правил WPA.

Організаторами заходу стали Всесвітній Альянс Пауерліфтингу в Україні за підтримки Луцької міської ради та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», йдеться на сайті міськради. 

Метою змагань було не тільки популяризувати пауерліфтинг в Україні, а й допомогти дітям із хворобою «Spina bifida»: зібрані кошти будуть передані фонду «Діти без кордонів».

Спортивний захід розпочався вальсом у неповторному виконанні Ярослави Чеклової.

«Дуже добре, коли відбуваються такі свята, адже ми маємо змогу показати потенціал наших юних бійців. Це діти, які не зважаючи на усі моменти, що відбуваються у житті стійко переносять випробування», - зазначила директорка КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.

Потому діткам вручили подарунки від організаторів змагань, Луцької міської ради і Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Спробувати свої сили у різноманітних вагових та вікових категоріях на змагання завітали спортсмени із Луцька, Вінниці, Києва та Білорусі.














Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром