На виставці 3D картин лучани фотографувалися у пащі динозавра і лягали під потяг

10 Вересня 2016, 17:15
1782

На відкритті унікальної виставки 3D живопису зібралося чимало охочих сфотографуватися біля «живих» картин.

Якщо ви коли-небудь хотіли зробити яскраві світлини у пащі динозавра, біля пірамід Єгипту, потрапити під колеса потяга, погодувати верблюда або жирафа  чи опинитися в Давній Греції, то це стало можливим – пише Таблоїд Волині.

У культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» (вул. Карбишева, 1) відкрили унікальну виставку 3D картин, які спершу вселяють недовіру, а потім дивують і творять оптичні ефекти присутності всередині них.

Експозиція картин ручної роботи, що ніби оживають у тривимірному зображенні, розмістилася у новому експоцентрі «Адреналін». Біля кожного образу прикріплена інструкція, як правильно стати та з якого місця робити фото, щоб ефект спрацював.

Лучанам, що вже встигли відвідати виставку, найбільше до вподоби кумедна жирафа, яку треба годувати солодощами, і рейки метро, на яких можна просто полежати, доки тебе фотографують.

До речі, зробити вдалі світлини можна в усіх образах, тож озброюйтеся камерами на телефонах, смартфонах, iPhone або фотоапаратами і ловіть веселі кадри.












 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024