Гордіюк: повісили білборд із вимогою довічного ув’язнення винуватця смертельної аварії

03 Березня 2019, 14:43
білборд із вимогою покарати довічним ув’язненням винуватця аварії, в якій загинули таксист і молода жінка 6248
білборд із вимогою покарати довічним ув’язненням винуватця аварії, в якій загинули таксист і молода жінка

У Луцьку розмістили білборд із вимогою покарати довічним ув’язненням винуватця аварії, в якій загинули таксист і молода жінка.

Зображення розмістили на вулиці Гордіюк в обласному центрі Волині, — інформує Волинь24.

На щиті зображений силует людини в окулярах і синій уніформі з погонами. На кожному з погонів і на кожному скельці окулярів написано: «40 градусів».

Білборд закликає: «Не будь байдужим. П’яний за кермом – за ґрати на все життя…». Нижче – знак аварійної зупинки і двічі написано: «ДТП», а під силуетом чоловіка напис в лапках: «ЕПИФАН».


1

Нагадаємо, увечері 21 лютого поблизу села Дачне по дорозі з Луцька до Ківерців трапилась аварія, в якій загинули 44-річний таксист і  32-річна пасажирка.

Донька молодої жінки вижила завдяки тому, що сиділа за водієм, на найбільш безпечному місці в машині. Дев’ятирічна дівчинка зазнала травм.

Аварію спричинив п’яний водій автомобіля Mercеdеs-124 – 45-річний житель райцентру Ківерці. 

Як розповів чоловік загиблої, за кермом авто, яке врізалося в таксомотор, був п'яний екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.

«Його потрібно покарати, щоб знайомі не «зам’яли» справу», – вважає чоловік загиблої.

Як стверджує брат загиблої, кров на аналіз на вміст алкоголю в Єпіфановича взяли тільки близько опівночі. Хоча аварія сталася близько 19-ї години. «Невже знов змивають кров із рук, а рука руку миє?» – запитує двоюрідний брат покійної матері двох малолітніх дітей. 

Суд обрав міру запобіжного заходу Єпіфановичу – тримання під вартою терміном 60 днів. 

Адвокат Єпіфановича подав апеляцію, у якій просив змінити екс-правоохоронцю тримання під вартою на домашній арешт. Проте Волинський апеляційний суд апеляцію відхилив.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Коментарі
04 Березня 2019, 10:52
Разстрелять мусора
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024