Чи хороший ви батько? – чоловікам пропонують перевірити це на практиці

09 Вересня 2016, 18:37
1793

Дізнатись більше про батьківство можна буде на тренінгу «Сім секретів ефективного батьківства», який відбудеться в рамках проведення Фестивалю справжніх татусів «ТатоФест» 16-17 вересня.

Для проведення нового тренінгу організатори фестивалю запросили експерта з питань сім'ї Адріана Буковинського з Києва.

Ця програма для мужчин, які хочуть укріпити свої батьківські навики і ставати героями для своїх дітей. Семінар спрямований на розвиток навичок виховання і відновлення нормальних відносин у сім’ї. Зустріч включає унікальний спільний модуль для подружжя, під час якого жінки дізнаються як підтримувати чоловіків і допомагати їм бути ефективним татами.

Організатори  заходу зазначають, що молодим сім’ям, зокрема татам, сьогодні дуже необхідні подібні навчання, адже в жодному ВУЗі не вчать, як бути справжнім татом. Кожен вчиться на прикладі власної сім’ї, друзів і телебачення, але ми всі розуміємо (бачимо), що ці приклади далекі від взірцевих.

Як зазначає Володимир Редкач, організатор Дня Батька у Луцьку, все в житті починається з тата. І сьогодні кожна дитина, сім’я, місто та наша країна виграє, якщо максимально зробить ставку на ефективне батьківство. Якщо тато буде на своєму місці, дитина буде гармонійно розвиватись і майбутньому вибере правильний шлях в житті.

ЯКІ ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ ТРЕНІНГУ?

  • Ви дізнаєтеся, як практично інвестувати в своє батьківство
  • Розробите і реалізуєте індивідуальний ТАТО-ПЛАН дій щодо стосунків зі своїми дітьми
  • Визначите сильні та слабкі сторони свого батьківства
  • Зрозумієте, як формувати в дитини працелюбність, відповідальність та зрілість
  • Сформуєте баланс по лінії сімейного життя та професійної діяльності
  • Проаналізуєте ті напрямки виховання вашої дитини, які є для неї найбільш необхідними і корисними
  • Отримаєте підтримку від досвіду інших татів, як вони дають собі раду в ролі батька і за бажанням, станете учасником руху батьківства на Волині
  • Дружини, разом з іншими жінками, пізнають більше форм підтримки чоловіків в ролі батька та почують результати досліджень про батьківство

ПРО ТРЕНЕРА:

Адріан є батьком двох дітей. Старша донька Наталя вже допомагає татові у його роботі з сім’ями, подорожує разом з ним по всій Україні. Кандидат філософських наук та президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім'я». Експерт з питань сімейних відносин з міжнародним досвідом. Автор книги «Що необхідно знати ДО створення сім'ї», програми «Підготовка  до життя в подружжі», яку в Україні пройшли більше 40 000 осіб.
Ліцензований тренер Tato.Net – провідної ініціативної програми в Європі, метою якої є формування культури відповідального батьківства серед сучасних чоловіків.  

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

1 ДЕНЬ – сесія для  татів і матерів «Як дружина може допомогти  чоловікові стати кращим батьком?»

Коли: п’ятниця, 16 вересня

Час18:30 – 21:30

 

2 ДЕНЬ – сесії для татів «Сім секретів ефективного батьківства»

Коли: субота, 17 вересня

Час: 9:30 – 18:30 

 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Палац Культури, IIповерх, вул. Богдана Хмельницького, 1.

 

УМОВИ УЧАСТІ

Зателефонувати до організатора або заповнити коротку анкету https://goo.gl/forms/43WXqm8bj6QeRn8v2 та оплатити реєстраційний внесок у розмірі 300 грн.

Попередня реєстрація обов’язкова.

Контактний телефон 050-550-10-96, Олександр.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром