Луцьк, 1 вересня: учнівські будні Миколи Романюка, сучасні футбольні поля та сумочка ціною в 4 роки

01 Вересня 2015, 19:25
2352

Про головні події вівторка у традиційній рубриці «Картина дня».

Міський голова Луцька пішов у школу. З нагоди дня знань у школах міста відбулись урочисті лінійки. Міський голова Микола Романюк теж не лишився осторонь святкових подій. Тож сьогодні взяв участь в урочистій події, відвідавши НВК №10. «Бажаю успіхів маленьким школярам у їхньому першому серйозному кроці в житті. А одинадцятикласникам хочу сказати, щоб вони за останній рік їхнього навчання визначились із майбутньою професією і вступили до бажаного навчального закладу», – сказав мер.

Відспівування загиблого бійця. У Луцьку у  Свято-Троїцькому соборі відспівали бійця 51 ОМБ Валерія Янчука. 25 серпня минулого року при обстрілі села Дзеркальне на Донеччині воїн отримав смертельне поранення. Тоді через граматичну помилку волинянина поховали під прізвищем Ямчук. Така помилка й стала причиною того, що пошук волинянина затягнувся.


 

Поцупив жіночу сумочку – сів за грати.Термін ув’язнення отримав грабіжник-рецидивіст за поцуплену жіночу сумочку. В сумочці лежав також гаманець, кілька дорогих телефонів, документи, ключі та дисконтні картки. На щастя, наступного дня злодія вдалося затримати. Матеріали справи передали до суду. У суді чоловік визнав свою провину і пообіцяв компенсувати завдану матеріальну шкоду. Відтак, Луцький міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні крадіжки та присудив 4 роки та один місяць позбавлення волі.

ДТП на вулиці Гордіюк. Сьогодні, 1 вересня, близько 15:00 у Луцьку на вулиці Домни Гордіюк трапилася ДТП. Позашляховик «Джип» зіткнувся з мікроавтобусом «Форд» неподалік поштового відділення зв'язку №26.Удар був значно сили, внаслідок чого в «Джипі» на місці пасажира спрацювала подушка безпеки. Водії та пасажири відбулися переляком.



 

У місті відкрили сучасні футбольні поля. Сучасні футбольні міні-поля із штучним покриттям та огорожею відкрили сьогодні у школах №5, 9, 13, 25 та у Луцький навчально-виховному комплексі загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступеня. Такий подарунок загальноосвітнім закладам зробив Фонду Ігора Палиці «Новий Луцьк».

 

 

 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39