Центр: у сквері влаштували дитяче містечко

25 Травня 2015, 09:13
2005

Вулиця Лесі Українки стала оптимістичною палітрою на час культурного фестивалю Art Territory. У мистецькому сквері два дні поспіль тривали цікаві пізнавальні ігри та конкурси для дітей. Організатори заходу -  сімейна академія "Плай".

Педагоги переконані, що саме неформальний стиль навчання і сприяє розвитку дитини. А за найпридатніший метод для освоєння нового вони обрали експеримент. Так, із жартами і в напівказковій формі, діти дізнаються ази хімії, фізики, біології. Крім того, образотворчі забави з фарбами, пластиліном і хенд-мейдом пропонують зрілим людям - дитячо-дорослі тандеми врешті виглядають цікаво.

З допомогою імпровізованих автомобілів, космічних ракет, кухонного і навіть будівничого начиння, діти відчули себе справжніми господарями.

Поважний чоловік Микола й сам радіє, наче забув, скільки йому років - сьогодні до нього в гості завітали дві онучки і він не вагався й миті, коли вирішив завітати з ними саме сюди.

А ви бачили десь картини з рухомими персонажами, окрім фільмів про Гаррі Поттера?

На бульварі Лесі Українки встановили спеціальну домашн. стіну із рамками, в яких постійно змінювались картини - все залежало від перехожих. Орієнтиром на шляху до незвичної декорації були жваві дітлахи з розмальованими обличчями та гармидер зі старих меблів, що їх декорували польські авангардисти.

Ярослава Блискавиця

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром