Екофонд «Луцькводоканалу» за місяць заробив 300 тисяч

02 Березня 2019, 08:23
1535

За порівняно короткий час на підприємстві КП «Луцькводоканал» запровадили роботу першого в Україні екологічного фонду серед підприємств комунальної сфери.

Менше ніж за місяць зібрано близько 300 тисяч гривень, передбачено перелік екологічних заходів, на які спрямовано зібрані кошти, - повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

На сьогодні основним донором фонду виступає підприємство КП «Луцькводоканал», яке спрямовує кошти на рахунок фонду від інших видів діяльності. І вже станом на 1 березня бюджет екологічного фонду «E go2020» становить більше 300 тисяч гривень.

Кошти розподілені й будуть спрямовуватися на такі цілі: озонування приміщення каналізаційно-насосної станції №2 (для очищення повітря і усунення неприємних запахів), придбання обладнання для санації каналізаційних мереж, відновлення функціональності радіальних відстійників очисних споруд каналізації (проектні роботи), попереднє очищення каналізаційних стоків, проведення оцінки технічного стану та перспективної експлуатації артезіанських свердловин та ін.

Підприємство прогнозує щомісячні залучення власних коштів до екологічного фонду у сумі близько 400 тисяч гривень щомісяця, а також залучення фінансів у вигляді благодійних внесків від бізнесу і небайдужих громадян.

Читайте також: Вода, наче з миючим засобом: у Сапалаївку зливають відходи

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024