«Просто п'яна була», – зловмисниця розповіла, чому крала золоті прикраси у лучан

01 Березня 2019, 15:27
2740

У Луцьку правоохоронці затримали раніше судиму жінку із Львівської області, котра крала золоті прекраси.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Жінку обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи крадіжок на території міста. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі. Зловмисницю затримали та повідомили їй про підозру в інкримінованих злочинах.

Співробітники кримінальної поліції Луцька встановили особу зловмисниці, яка удаючи, що допомагає застебнути потерпілій жінці сережку, викрадала в неї прикрасу. Викрадені речі вона здавала у ломбард. 

Правопорушницею виявилася раніше судима 39-річна жителька Львівської області, яка тимчасово проживала у Луцьку. Її обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше семи таких злочинів на території міста.

У поліції вона сказала, що знімала золоті прикраси, бо була у стані алкогольного сп'яніння.

«Зняла кульчик з неї...просто знаєте, п'яна була, не контролювала. Не хотілось, бо ж знаю, що то кримінал», – зазначила жінка.

Окрім цього, з’ясувалося, що зловмисницю за вчинення крадіжок розшукує також і поліція Львівщини.

«Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі, слідчі повідомили громадянці про підозру у вчиненні чотирьох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції. 

Коментарі
01 Березня 2019, 19:45
брехня
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром