У Луцьку з мосту намагався скочити п’яний чоловік

01 Березня 2019, 13:50
фото ілюстративне 2331
фото ілюстративне

На вулиці Гнідавській у Луцьку чоловік намагався скоїти самогубство.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

«Стоїть на мосту, має намір скоїти самогубство, просить не наближатись до нього», – таке повідомлення отримали луцькі патрульні сьогодні, 1 березня, близько 2 години. На вулиці Гнідавській на краю мосту, за поручнем, стояв чоловік, який мав ознаки сп’яніння і був розгублений. По телефону говорив диспетчеру служби 102, що зараз зіскочить вниз.

На місці зібрались кілька екіпажів патрульної поліції. Один з інспекторів почав розмовляти з чоловіком, переконував його не чинити самогубство. Той пояснював, що має сімейні проблеми і не хоче жити.

«Патрульний застосував свої професійні вміння та психологічні прийоми при розмові з особою: чоловіки домовились, що інші екіпажі роз’їдуться, і тоді вони продовжать спілкування», – йдеться в тексті патрульних.

«Потрібно було зменшити емоційне напруження та переконати його відійти від краю мосту. Мої колеги від’їхали, ми лишились двоє. Лише після цього чоловік заспокоївся», – розповідає інспектор Патрульної поліції Волині Назар.

Патрульний відтягнув громадянина від краю мосту та допоміг сісти у службовий автомобіль. Потому його доставили до психіатричної лікарні.

Наразі життю й здоров’ю 27-річного волинянина нічого не загрожує.

Читайте також: Волинські патрульні вчились, як протидіяти торгівлі людьми

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром