У 5 луцьких школах з’явилися сучасні футбольні міні-поля

01 Вересня 2015, 17:53
3305

День знань для школярів НВК №9 ознаменувався не лише привітаннями, букетами та радісними зітханнями батьків, а й відкриттям нового футбольного міні-поля.

Цей навчальний заклад став одним із учасників програми Фонду Ігора Палиці «Новий Луцьк».

Свято Першого дзвоника розпочалося з урочистого запрошення першокласників, які самовіддано виконали гімн України та припинили галасувати лише тоді, коли директор школи-ліцею Олександр Дубина закликав усіх присутніх вшанувати пам'ять полеглих у зоні АТО українських солдат.

«Я вітаю у нашій шкільній родині першокласників, яким доведеться з гідністю продовжувати традиції нашого навчального закладу – продовжив свою вітальну промову Олександр Дубина. – Наша школа вже другий рік поспіль є найкращою у Луцьку, тому вам, випускники, потрібно захистити ті позиції, яких ми вже досягли».

 







 

Серед відомих гостей свята Дня знань були Ігор Палиця, голова правління його фонду Олександр Товстенюк, представники Луцької міської ради та управління освіти.

«Не зважаючи на те, що на Сході йде не нами розв’язана війна, життя сьогодні продовжується. Мені приємно бачити сьогодні ці посмішки. І наш фонд буде робити все для того, аби наші діти зростали щасливими, розумними та фізично здоровими», - звернувся до присутніх Ігор Палиця.

 


Після вітального слова меценат вручив найкращим старшокласникам НВК №9 щомісячні стипендії у розмірі 500 гривень.

«Це не є величезна сума, але ці діти повинні бути заохочені за те, що вони є найкращими. Кількість стипендій буде збільшуватися, а переможці республіканських олімпіад отримають ще більше грошей», - пообіцяв Ігор Палиця.

 



Зворушливим моментом урочистої лінійки стало вручення старшокласниками почесних медалей школярам, які сьогодні вперше переступили поріг школи. На завершення свята першокласники сповнені емоцій та нових вражень запустили різнокольорові повітряні кульки.  







Після офіційної частини першовересневої лінійки футбольну команду НВК №9 та старшокласників запросили на відкриття нового стадіону зі штучним покриттям. Нове футбольне поле спорудили за сприяння Фонду Ігоря Палиця «Новий Луцьк» у рамках програми «Луцьк – спорт високих досягнень». Загалом сьогодні у Луцьку відкрили 5 таких шкільних спортивних майданчиків – у школах №5, №13, №25 та школі-інтернаті на вулиці Дубнівській.    





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024