У Луцьку стартував WEST HR FORUM 2019

01 Березня 2019, 11:29
У Луцьку стартував WEST HR FORUM 2019 2486
У Луцьку стартував WEST HR FORUM 2019

В «Адреналін Сіті» розпочав роботу четвертий HR-форум з управління персоналом – WEST HR FORUM 2019.

Бізнес-форум працюватиме 1 березня у кінокомплексі «Адреналін». Модеруватиме його володарка премії HR Brand 2018, HRD компанії bodo Ірина Сидорчук з Києва.

Директорка Бізнес-академії практичного менеджменту Тетяна Репницька привітала учасників форуму, подякувала всім, хто сьогодні знайшов час інвестувати в себе і подякувала партнерам, які долучилися до організації цього заходу: гостинному партнеру «Адреналін Сіті», інформаційним партнерам,  HR-кав’ярні зі Львова та іншим.

«Сьогодні буде багато подарунків і сюрпризів від генерального HR-партнера Робота.ua. Впродовж форуму учасники зможуть виграти подарунки, якщо зроблять пост із хештегом WEST HR FORUM 2019 і Робота.ua. І під час панельної дискусії розіграємо дев’ять призів. Також у пакеті учасника є подарунок від партнера Музей сучасного українського мистецтва – квиток на відвідування музею», – зауважила Тетяна Репницька.

Окрім того, директорка Бзнес академії ознайомила учасників заходу з логістикою форуму. HR-форум розпочала Ірина Сидорчук, яка розповіла, що необхідно робити, аби не було проблем із пошуком персоналу.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром