Переплутали валізи: лучанка шукає загублені речі

28 Лютого 2019, 17:33
водій переплутав валізи 2783
водій переплутав валізи

Лучанка просить знайти жительку Володимира-Волинського, якій віддали не ту валізу.

Про це пише БУГ.

Так, лучанка Іванна Біль розповіла, що плутанина трапилася в автобусі «Варшава – Луцьк». Передавали речі із Варшави, та у Володимирі-Волинському водій віддав не ту сумку. Підміну помітили лише у Луцьку.

«Пишу з надією, що особа яку я шукаю відгукнеться. 27-го лютого автобусом «Варшава – Луцьк», з Варшави передала посилку ( валізу) додому до Луцька, але, на жаль, валізи переплутали в Володимирі. І ця людина, що забрала мою посилку ( друга валіза залишилася в водія), ніяк не виходить на контакт. Надіюся на порядність, і прошу, якщо хтось щось знає, про інформацію. Є інформація, що валізу забрала дівчина років 16-18. Передавав їй посилку з Польщі поляк. Тому навіть не знаю, чи вона зрозуміла, що забрала чиїсь речі», – розповіла Іванна.

Дівчина додала, що у Луцьк автобус прибув близько 21 години, тому, ймовірно, що у Володимирі-Волинському був між 19 та 20 годинами.

Коли виявили, що сумки переплутали, то другу валізу залишили у водія, який сьогодні, 28 лютого, о 17:30 буде повертатися на Варшаву. Водій має залишити валізу на автостанції Володимира-волинського, щоб знайшлася власниця речей.

Лучанка просить відгукнутися дівчину з Володимира-Волинського, яка взяла не ту валізу, за номером телефону: +380 (98) 826-03-07.

Читайте також: У Луцьку зловили жінку, яка торгувала сурогатом

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром