«Я особлива»: у Луцьку відбудеться День краси та відпочинку

28 Лютого 2019, 15:03
Фото ілюстративне 2046
Фото ілюстративне

Благодійний проект «Я особлива» – ідея, яку виношувала волонтерка Людмила Омокох давно і цього року втілила в життя.

Проект створили для мам, які виховують дитину з інвалідністю у Луцьку та у Волинській області з метою підтримки сімей, які виховують дитину з особливими потребами, підвищення соціального інтересу до соціально незахищених верств населення, залучення якомога більшої кількості меценатів та благодійників, таким чином спонукаючи суспільство бути більш відкритим та толерантним до чужих проблем, — інформують організатори.

Проект триватиме 3 дні з 1 по 3 березня, протягом яких 12 мамам-переможцям буде організоване дозвілля та дні релаксу, в тому числі і зі своїми дітками. В цілому в проекті взяло участь 120 мам з Луцька та Волинської області, між якими будуть розіграні цінні подарунки від благодійників у мережі Фейсбук.

2 березня 12 мамам-переможцям будуть підібрані чудові образи за допомогою професійних візажистів та перукарів міста та зроблені казкові фотосесії.

На завершення проведуть фінальну вечірку у DJ Ring Cafe 2 березняо 16:00, де відбудеться обмін враженнями та будуть вручені подарунки переможницям від меценатів та небайдужих громадян міста.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром