У Луцьку — мітинг батьків дітей без щеплень

28 Лютого 2019, 10:38
у Луцьку - мітинг 2246
у Луцьку - мітинг

У Луцьку долучаться до Всеукраїнської акції-мітингу на захист прав дітей на освіту, на захист свободи вибору в лікуванні та профілактиці захворювань.

Про це в себе на сторінці у Facebook написала Олена Кремінь.

Акція відбудеться 4 березня об 11:00 біля Луцької міської ради та о 12:00 біля Волинської обласної державної адміністрації.

«Представниками адміністрацій учбових закладів та медпрацівниками даються необгрунтовані заборони на відвідування навчальних закладів тих дітей, які не мають одної чи декількох проф. щеплень. Ми, батьки, відстоюємо законне право наших дітей на навчання, прописане Конституцією ст.53 і Законом про освіту ст.3., Конвенцією про права дитини та Загальною декларацією прав людини», — зазначають в анонсі.

«Вакцинація як РИЗИКОВАНЕ медичне втручання є виключно добровільною процедурою, а рекомендовані листи та накази обласних відділів охорони здоров'я та освіти елементарно суперечать Конституції та нормам діючого законодавства України», — додають в дописі.

Епідемія не оголошена, карантинні заходи не вводяться, — наголошують організатори акції.

«Лише батьки по законодавству та совісті несуть відповідальність за життя та здоров'я своїх дітей. Ми, батьки, вийдемо на мітинг з вимогою не чинити тиск на нас і на наших дітей, та зупинити порушення їх конституційних прав», — написала Кремінь.

Читайте також: Тисячам дітей у Луцьку досі не зробили щеплення від кору

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром