Ігор Палиця розповів, кого хоче бачити мером Луцька

01 Вересня 2015, 16:23
2672

Ігор Палиця зізнався, що запропонував голові благодійного фонду «Новий Луцьк» Олександрові Товстенюку балотуватися на посаду луцького міського голови.

Сам же екс-губернатор Одещини на 90% впевнений, що знову захоче стати нардепом.

«Фонд буде пропонувати Олександрові Товстенюку подати свою кандидатуру на посаду мера Луцька. Коли будуть законні терміни висування, він усе це буде робити», – сказав Палиця.

Палиця додав, що для повноцінної реалізації ініціатив фонду потрібна підтримка міської влади. Саме тому було прийняте таке рішення.

«Місту потрібні молоді люди. Я цю людину перевірив: знаю, що вона не взяла ні копійки в мене. Тому переконаний, що при ньому жодна копійка не пропаде з міського бюджету», – пояснив Палиця.

Водночас він повідомив, що на 90% вирішив балотуватися до Верховної Ради у 23 виборчому окрузі, представником якого у парламенті донедавна був Ігор Єремеєв.

«Якщо я братиму участь у виборах у 23 окрузі, дощу з гречки чи пшона там не буде. Але будуть, звісно, обіцянки. Для мене нема самоцілі скупити округ і зайти в Верховну Раду. У мене була така можливість у 2014 році. І я тоді відмовився», – заявив Палиця.

Він повідомив, що заснований ним благодійний фонд «Новий Луцьк», найімовірніше, розширить свою діяльність на цілу область і змінить назву.

«Фонд після виборів буде змінювати назву. Він буде називатися «Тільки разом» – так само, як у мене називається фонд в Одесі. Ми будемо розширювати роботу фонду не на райони 23 округу, а на всю Волинську область. Тому що відповідальність треба брати уже перед усією Волинню. Це не відобразиться ніяким чином на роботі фонду у Луцьку. У нас тут є зобовʾязання і їх ми виконуватимемо», – пообіцяв Ігор Палиця.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024