Волинські патрульні вчились, як протидіяти торгівлі людьми

27 Лютого 2019, 13:05
2092

Патрульні Волині взяли участь у тренінгу для тренерів «Протидія та попередження торгівлі людьми».

Про це пише прес-служба патрульної поліції Волинської області у мережі Facebook.

На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми» та Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року», Громадська організація «Волинські перспективи» реалізує у Волинській області проект «Підвищення обізнаності вразливого населення Волинської області щодо безпечної міграції та працевлаштування».

 Проект спрямований на підвищення рівня обізнаності вразливого населення Волинської області (вразливих дітей та молоді, дорослого населення) із явищем торгівлі людьми та основними правилами безпечної міграції та працевлаштування.

До реалізації проекту долучились інспектори із зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області. 

Патрульні поліцейські пройшли навчання на тренінгу для тренерів з проведення заходів з протидії торгівлі людьми та успішно провели інформаційні заходи для учнів Любешівського професійного коледжу та Маневицького професійного ліцею. 

Під час проведення превентивних заходів учні професійно-технічних навчальних закладів отримали конкретні знання з питань протидії торгівлі людьми, сформували стійкі морально-етичні засади відповідальної поведінки людей при виборі роботи та навчились вчасно реагувати на підозрілі та провокативні пропозиції щодо працевлаштування, щоб не потрапити в ситуацію торгівлі людьми.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром