Чоловік, якого затримали з набоями в центрі Луцька, може «сісти» на 7 років

27 Лютого 2019, 10:54
львів'янина затримали ще в січні 1574
львів'янина затримали ще в січні

Правоохоронці повідомили 41-річному жителю Львівської області про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Мова йде про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, що у кінці січня цього року, на зупинці громадського транспорту в обласному центрі Волині співробітники управління карного розшуку області вилучили у 41-річного жителя сусідньої Львівської області 50 набоїв калібру 5,6 мм.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучені набої направили на дослідження. Експерти з’ясували, що вилучене – боєприпаси придатні для стрільби.

Слідчі повідомили 41-річному жителю Львівської області про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром