Які плащі будуть модними навесні 2019: тренди чоловічої моди

27 Лютого 2019, 07:59
3924

Весняний чоловічий гардероб неможливий без плаща – він не тільки надійно захищає від вітру і дощу, а й підкреслює вишуканий стиль свого власника. Цей елемент верхнього одягу не виходить з моди вже понад 100 років, адже він вдало поєднує практичність з елегантністю. Але плащ аж ніяк не застиг у часі – кожного сезону дизайнери зміщують акценти у стилях, фасонах і кольорах. Тому якщо ви хочете, щоб ваш одяг відповідав трендам, варто ознайомитися з актуальними варіантами чоловічих плащів для весни 2019 р.

Тренч кольору кемел

Першість серед усіх чоловічих плащів у новому сезоні належить класичному тренчкоту різних відтінків кольору кемел. Моделі мають подвійну кокетку ззаду, об’ємний комір і два ряди ґудзиків. Обов’язкові елементу тренчу – великі кишені, ремінь із пряжкою і погони. В останніх колекціях представлені моделі кількох тонів кольору кемел: ніжна карамель, нейтральний беж, світла охра. Знайти тренчі таких модних відтінків ви можете в інтернет-магазині Kasta – тут на вас чекають різні варіанти стильних чоловічих плащів від кращих світових брендів.

Спортивний макінтош

Якщо вам до вподоби спортивний чи вуличний стиль, зверніть увагу на модний чоловічий плащ https://kasta.ua/market/plashchi-muzhskie/ вільного крою. Макінтош зразка 2019 р. не має відворотів на комірі і манжетах, не доповнюється поясом чи ремінцями і не декорується ґудзиками чи іншими елементами. В цих моделях усе підпорядковано практичності. Спортивні чоловічі макінтоші здебільшого темних відтінків: чорного, синього, сірого, коричневого, оливкового.

Мілітарі губертус

Чоловікам, які полюбляють військові мотиви в одязі, цієї весни варто придивитися до плащів у стилі мілітарі. Найпопулярніший фасон – губертус – плащ середньої довжини з акцентним коміром і лацканами. Він має прямий крій, іноді доповнюється широким поясом. У якості декору чоловічого плащу можуть виступати погони і фактурні шви на манжетах і спині.

Англійський гавелок

Тренд на багатошаровість проявив себе і в чоловічій моді, тому серед модних фасонів весняних плащів зустрічаємо гавелок – англійський плащ з пелериною без рукавів. Дуже часто він виконує роль екстравагантної накидки, а не повноцінного верхнього одягу. Дизайнери пропонують підбирати під гавелок класичний гольф для чоловіків, піджак чи жакет – така комбінація виглядає по-справжньому елегантно і аристократично.

Оверсайз-плащ

Універсальний варіант для чоловіків будь-якої статури – об’ємний плащ вільного крою. Для нього характерні такі риси: відсутність чітко окресленого силуету, приспущені плечі й довгі рукава. Ці властивості розширюють стильові межі використання оверсайз-плащу – він вдало пристосовується і до вуличного, і до ділового, і до casual-стилю. Здебільшого такі моделі не мають акцентних деталей, на зразок великих лацканів, коміра чи оригінальних ґудзиків. Також для нього не властивий яскравий декор – чоловічі оверсайз-моделі максимально лаконічні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром