Театральний майдан: будиночки майстрів-рукотворів реконструюють

08 Вересня 2016, 09:42
2767

Дерев’яні будиночки біля драмтеатру, у яких продають вироби ручної роботи, заберуть.

Про це Район.Луцьк стало відомо з власних джерел.

Майстри, які ще мали змогу продавати свої вироби, підтвердили, що останній робочий день – 7 вересня. Одна з працівниць ГО «Рукотвори Волині» розповіла, що занепокоєна такою ситуацією, адже згідно контракту, торгівля мала тривати до 1 жовтня.

«Кажуть, що будиночки на ремонт забирають. Але ми не знаємо, як насправді це буде відбуватися. Чи дійсно вони будуть забирати на реконструкцію, чи заберуть «з руками і ногами», куди вони його перенесуть? Чи вони їх на дрова заберуть, чи зроблять нове – ми не знаємо взагалі нічого», - ділиться переживаннями одна з майстринь.

Читайте також: Театральний майдан: будиночки для торгівлі не витримали погоди

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда розповіла Район.Луцьк, що будиночки дійсно забирають на реконструкцію.

«Будиночки знаходяться в незадовільному вигляді, ми змушені їх розібрати раніше, відремонтувати і привести в належний гарний вигляд. Були численні звернення підприємців і скарги на це. Виставляти будемо вже на святкові заходи з нагоди Різдва, Нового року, Святого Миколая. Ці будиночки будуть функціонувати безпосередньо на свята», - прокоментувала Наталія Бунда.



 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром