Борис Смаль підтримав Покровського в боротьбі з гральними бізнесом у Луцьку

26 Лютого 2019, 16:40
2088

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський хоче, щоб в Луцьку викорінили незаконний гральний бізнес.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Відповідний проект рішення він запропонував для розгляду на черговій сесії у понеділок, 25 лютого, під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Він передбачає організацію роботи для перешкоджання дії гральних автоматів та загалом розповсюдженню азартних ігор на території міста.

«Це заходи, які небхідні, щоб навести лад. Потрібно не зводити наклеп на окремих осіб, а брати на себе колективну або персональну відповідальність за те, що відбувається в місті», – зазначив Андрій Покровський.

У січні 2019-го року вже діяла робоча група, яка перевіряла і притягала до адміністративної відповідальності гральні заклади Луцька. Однак того ж місяця з невідомих прични вона була ліквідована. 

Упродовж останніх тижнів деякі луцькі ЗМІ ведуть інформаційні атаки проти Андрія Покровського. Депутата звинувачують у веденні та покриванні грального бізнесу у Луцьку. 

«Яке діло мати до мене, коли я не займаюся гральним бізнесом з 2009 року, в той час коли у вас перед носом розводиться Лас-Вегас, а ви ніяких заходів не вживаєте», – зазначив депутат.

Андрій Покровський вважає, що подібні дії застосовуються для того, аби дискредитувати його в очах лучах, адже Андрій Покровський – єдиний опозиційний депутат , який веде системну та постійну роботу і є серйозним конкурентом для провладної більшості у Луцькраді. 

«Зрозуміло, що зі мною ведеться активна боротьба, шляхом якихось залякувань, поширень неправдивих даних про мене та неправдивої інформації у підконтрольних ЗМІ... Всіляко хочуть мене залякати та приструнити», – зазначив він.

Схвально про проект рішення відгукнувся член фракції «УКРОП» у міській раді Борис Смаль:

«Якщо в результаті застосування цього проекту рішення справді будуть покращення і ми врятуємо хоча б одну людину, яка "захворіла", то це варто буде реалізовувати», – зазначив Борис Смаль.

Читайте також:  «Луцьк перетворився на Лас-Вегас», – депутат Андрій Покровський.

 

Коментарі
27 Лютого 2019, 08:25
На словах всі хороші...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром