У Луцьку ДИКУН Forever з оновленим монологом

26 Лютого 2019, 11:28
«Про що мовчать чоловіки» 2362
«Про що мовчать чоловіки»

У Луцьку покажуть найпопулярнішу моновиставу Бродвею.

8 березня о 19:00 у Палаці культури міста Луцька чимало чоловіків впізнають себе, а жінки — своїх суджених. Квитки на виставу уже в продажу, — інформують організатори Tikhonov Agency.

У головній ролі – заслужений артист України, неперевершений і харизматичний Олексій Гнатковський, який розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок.

«Готуйтесь до двох годин захвату і поринання у чоловічу реальність. Буде весело і водночас правдиво! Про любов і побут, буденне і наболіле, про життя, як воно є. Недаремно «Дикун» настільки відомий і популярний в усьому світі», — йдеться у повідомленні.

Виставу вперше показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів'є - Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Автор п'єси - американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. На Бродвеї ім'я Беккера стало легендою, адже постановка «Про що мовчать чоловіки» (в оригіналі - Defending the Caveman) увійшла в театральну книгу рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

П'єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому скорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!

Вікова рекомендація – 16+.


Квитки можна придбати:

-  Каса #TikhonovAgency: Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

https://kasa.in.ua/pro-so-movcat-coloviki-abo-dikun-forever-2019-03-08

https://lutsk.karabas.com/o-chem-molchat-muzhchiny-ili-dikar-forever-aleksej-gnatkovskij-12/order/

-  Каса Волинського обласного академічного музично-драматичного  театру імені Тараса Шевченка

-  Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за номерами:

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром