Подарунок для мера вартістю у 21 тисячу залишили в парку

01 Вересня 2015, 14:03
1854

Уже всі десять лавок, які подарували міському голові Миколі Романюку, розмістили у сквері «Героїв Небесної сотні».

Проте ще до завершення робіт знайшлися охочі поглузувати з «особистих лавок» мера, на яких розмістили тимчасові таблички «не сідати». Така позиція здивувала Володимира Сурмика, який, власне, і зробив подарунок.

Директор ТЗоВ «Майтім» розповідає, що таблички почепили на кільки годин, аби почекати, доки лавки можна буде ввести в експлуатацію.

«У сквері справді немає де сидіти. Вирішили зробити добру справу, але й тут знайшлися незадоволені», – каже Володимир Сурмик.

Місце для встановлення об’єктів обирала міська рада на чолі з директором департаменту житлово-комунального господарства Іваном Кубіцьким.

«Іван Євгенійович особисто показав, де треба встановити ці лавки, то ж за його рекомендаціями і змонтували», – розповідає директор ТЗоВ «Майтім».

 Загалом на мерський подарунок витратили близько 21 тисячі гривень.

«Але це у будь-якому випадку краще, аніж дарувати алкоголь, чи картини, які жодної суспільної користі не мають. Спеціально обирали те, що можна було б передати місту та його мешканцям», – каже Володимир Сурмик.

Проте пан Володимир зізнається, що біля нових лавок добре було б поставити і нові сміттєві баки. Такі контейнери є в їхньої фірми. Сурмик каже, що готові встановити їх, проте було б добре, якби місцева влада допомогла з фінансуванням, адже собівартість одного 800–900 гривень.

Нагадаємо, меру Луцька на день народження зробили подарунок, як британській королеві.

 

Коментарі
03 Вересня 2015, 12:47
дуже вдалий подарунок для міста та його мешканців Завдяки таким міценатам місто стане привабливим не тільки мешканцям міста а й гостям міста Побільше таких подарунків а не грязі яку закидают неспроможні ні на що особи.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром