КП «Парки та сквери» може припинити існування

07 Вересня 2016, 11:08
1844

За півроку комунальне підприємство «Парки та сквери» планувало заробити 40 тисяч, а натомість отримало 343 тисячі збитків.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету у середу, 7 вересня.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович розповів, що згідно до затвердженого фінансового плану підприємства, воно мало показати позитивні показники – 40,2 тисячі гривень, проте має 343 тисяч збитків.

Окрім того, він зазначив, що з початку року зріс розмір кредиторської заборгованості підприємства – 379 тисяч гривень. На його думку, аби вирішити проблему, варто попрацювати з керівництвом КП та розглянути можливість збільшення обсягу робіт, які воно може виконати, щоб заробити.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев також зазначив, що у деяких КП є незначний ріст по боргах і найбільше питань викликають «Парки та сквери». А також наголосив, що питання варто вирішувати, адже, окрім фінансової сторони, лучан не влаштовує те, як підприємство виконує свою роботу.

У свою чергу міський голова Микола Романюк зауважив, що у майбутньому місто може відмовитися від існування неприбуткового КП, а натомість роботи, які виконує «Парки та сквери» будуть здійснювати приватні фірми після проведення тендеру.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром