Найаварійніший район тижня: за кількістю ДТП лідирує центр міста

07 Вересня 2016, 12:02
1781

З 26 серпня по 4 вересня згідно з даними Управління патрульної поліції на території міста сталося 20 дорожньо-транспортних пригод.

Найаварійнішим районом тижня можна вважати центр, де сталося п’ять ДТП. Трохи менше аварій трапилося на ДПЗ та у районі вулиці Рівненської.

Найчастіше на дорогах міста виникають зіткнення двох автомобілів. Крім того, цього тижня водії автівок тричі здійснювали наїзд на пішоходів.

27 серпня на вулиці Боженка під колеса «Volkswagen Sharan» потрапив пішохід. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

29 серпня, на бульварі Дружби Народів легковик «Mercedes-Benz 200» наїхав на 6-річну дівчинку. Медики діагностували в потерпілої закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

1 вересня на вулиці Шевченка автомобіль марки «Рено Трафік» збив пішохода. Потерпілий отримав травми, після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

Традиційно пропонуємо вам переглянути карту концентрації дорожньо-транспортних аварій міста Луцька з 26 серпня по 4 вересня 2016 року.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром