Вихована кицька шукає господарів

07 Вересня 2016, 09:30
3729 Джерело: facebook.com

Трьохколірна лагідна кицька шукає нову сім’ю.

Про це написала Віта Сахнік у групі «Волинь».

Дівчина каже, що тваринка вихована та спокійна, тому ідеально підходить для життя у квартирі. Віддадуть кота новим господарям за умови стерилізації.

«Панна Кота шукає сім’ю:)

Лагідна киця «три в одному» (бо білява, руда і русява водночас) шукає, кого б зігріти в холодні осінні і зимові вечори. Панні Коті 3-4 місяці, вона добре вихована, тому ідеальна для життя в квартирі. Запросто залишається вдома сама і не розносить квартиру від нудьги:) Доволі розумна – сама додумалась точити кігті об спеціальний стовпчик і це в той час, коли старший кіт за два роки так і не зрозумів, для чого ж ця штука. З іншими тваринами добре ладить. В принципі на фото і так все видно:)

Кажуть, трьохколірні кицьки приносять щастя. Можете не сумніватись – жваве кошеня принесе вам багато щастя, а ви – йому. Котяча дівчинка стане гарним антидепресантом:)
Панна Кота їсть сухий корм і віддається за умови подальшої стерилізації», - йдеться у дописі.








 

Коментарі
07 Вересня 2016, 13:24
просто офигенные новости города. в городе больше ничего не происходит?
07 Вересня 2016, 14:02
дуже шкода, що деякі лучани досі не розуміють, що таке гіперлокальні ЗМІ, які пишуть не лише про глобальні проблеми, а й висвітлюють інформацію, яка стосується своєрідного мікроклімату міста :) але нічого, є надія, що згодом мешканці зрозуміють всю суть "близьких" видань до проблем та інформації кожного жителя
07 Вересня 2016, 15:32
я картошку вчера докопал. куда фотки скинуть на публикацию? в этом микроклимате живет сейчас пол страны а не только города.
07 Вересня 2016, 15:58
а ваша картопля становить суспільний інтерес для жителів? у мікрокліматі міста живуть мешканці міста. до прикладу, всеукраїнські ЗМІ не опублікують інформацію, в якому дворі роблять ремонт, де перекрили рух транспорту чи хтось шукає загублену річ у Луцьку<br/>але читати щось ніхто нікого не змушує, тут справа смаку :)
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром