«Луцьк перетворився на Лас-Вегас», – депутат Андрій Покровський

25 Лютого 2019, 14:12
2173

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський вніс на розгляд депутатів проект рішення щодо протидії гральному бізнесу у місті.

Про це йшлося у понеділок, 25 лютого, під час засідання комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Андрій Покровський нагадав, що днями у деяких ЗМІ на нього звели наклепи, мовляв, він займається гральним бізнесом. 

«У місті має бути господар, хтось має брати на себе відповідальність. Луцьк перетворився на Лас-Вегас. Тут відкриваються незрозумілі заклади. Влада розвела бардак, а мене звинувачує у «кришуванні». Я не можу цього робити, бо я опозиційний депутат і не маю доступу до влади», – наголосив він.

Відтак, обранець громади вніс проект рішення, щоб навести лад із гральним бізнесом у місті.

«Ми зможемо зробити висновки, хто його «кришує», а хто хоче подолати», – зазначив Покровський.

Депутат Павло Данильчук нагадав, що двічі звітувався начальник Луцького відділення поліції Олег Кічук щодо цього питання. Однак у Луцьку з гральним бізнесом борються вибірково, каже депутат.

У проекті рішення йдеться про те, що гральні заклади перевірятиме муніципальна варта з усіма охочими долучитися до цього процесу депутатами. 

«У нас в місті дає політика «попустітєльсьва», вибачте на слові. У «Директорії» є гральний заклад. Ніхто не звертає на це увагу, а тут знайшли крайнього – Покровського. Тому я цим проектом рішення хочу розв’язати руки всім охочим, аби прикрити цей бізнес», – додав Андрій Покровський.

Депутат Сергій Була запропонував залучити до перевірок працівників управління з питань праці і перевірити легальність працевлаштування у гральних закладах.

Коментарі
25 Лютого 2019, 18:10
істоків всі тянуться
25 Лютого 2019, 23:12
Пора навести порядок .Може БУДЕ ТОЛК
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром