Лучани викликали поліцію через «п’янку» на даху будинку

06 Вересня 2016, 14:24
2557 Джерело: volyn.tabloyid

Дзвінок з таким повідомленням надійшов до поліції о 21:45 від роздратованих мешканців будинку, що розташований навпроти ТРЦ «ПортСіті». Жалілись на групу людей, що начебто бігають по даху з пляшками  алкоголю.

Коли о 22:00 на дах завітала поліція, ніяких дій вже не відбувалось і пляшок алкоголю поліція не виявила. З 19:00 до 22:00 тут знімали музичний відеоролик-привітання, пише Таблоїд Волині.

Більше того, як пояснила організаторка цього божевільного проекту Марина Майко, на даху стало набагато чистіше, аніж було до зйомок.

«Дах був дуже брудний: безліч пустих пляшок, презервативів, битого скла. Перед зйомками нам довелось дуже попотіти, щоб все прибрати, – каже Марина. – Не раз до нас піднімалась одна з мешканців будинку. Я показала їй посвідчення журналіста і пояснила що відбувається. Побачивши три відеокамери вона переконалась, що ми не алкаші та не суїцидники. Пара з іншого під’їзду подякувала за чисту покрівлю,  пригостились фруктами та цукерками».

Родзинка зйомок була в тому, що іменинниця Ірина Ковалюк, яка активно брала участь у підготовці начебто рекламного відеоролика, до самого кінця не здогадувалась, що вітати будуть саме її. Ірина разом з усіма прибирала дах, дула кульки та піднімала столи та пакети дуже не зручною драбиною. 

«Жодних правопорушень не виявлено, громадські роботи з прибирання проведено, відео-ролик відзнято. Всім приємного перегляду», – кажуть креативщики.


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром