Дітей виганяють з футбольних полів, які облаштував фонд Палиці

06 Вересня 2016, 12:37

Біля школи № 18 з футбольного поля, яке розбудував фонд Ігоря Палиці, повиганяли дітей.

Про це під час засідання інтерактивного прес-клубу на тему «Спорт –  запорука здоров'я чи тільки слави?» розповіла лучанка, зателефонувавши на гарячу лінію.

Жінка зазначила, що нещодавно у позаурочний час діти хотіли пограти на футбольному полі, що поруч школи № 18, проте керівництво навчального закладу повиганяло їх.

Лучанка запитала, чому діти не можуть займатися на цих полях, в той час, коли для «обраних», наприклад, для спонсорів школи вони завжди відкриті.

Виконавчий директор благодійного фонду Ігоря Палиці – «Тільки разом» Орест Маховський зазначив, що після облаштування полів їх передають на баланс управління освіти.

«Пропоную вам разом з матерями, діти яких хочуть грати на полі у позаурочний час, написати лист керівництву школи, щоб їм виділили певні години», - порадив він.

Тим часом відомий футбольний тренер Віталій Кварцяний зазначив, що на дитячих полях грають податківці, СБУ, правоохоронці. І все це за гроші:

«Треба заборонити робити бізнес на цих площадках», – каже Кварцяний.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com.​