Дітей виганяють з футбольних полів, які облаштував фонд Палиці

06 Вересня 2016, 12:37
3764 Джерело: www.volynnews.com

Біля школи № 18 з футбольного поля, яке розбудував фонд Ігоря Палиці, повиганяли дітей.

Про це під час засідання інтерактивного прес-клубу на тему «Спорт –  запорука здоров'я чи тільки слави?» розповіла лучанка, зателефонувавши на гарячу лінію.

Жінка зазначила, що нещодавно у позаурочний час діти хотіли пограти на футбольному полі, що поруч школи № 18, проте керівництво навчального закладу повиганяло їх.

Лучанка запитала, чому діти не можуть займатися на цих полях, в той час, коли для «обраних», наприклад, для спонсорів школи вони завжди відкриті.

Виконавчий директор благодійного фонду Ігоря Палиці – «Тільки разом» Орест Маховський зазначив, що після облаштування полів їх передають на баланс управління освіти.

«Пропоную вам разом з матерями, діти яких хочуть грати на полі у позаурочний час, написати лист керівництву школи, щоб їм виділили певні години», - порадив він.

Тим часом відомий футбольний тренер Віталій Кварцяний зазначив, що на дитячих полях грають податківці, СБУ, правоохоронці. І все це за гроші:

«Треба заборонити робити бізнес на цих площадках», – каже Кварцяний.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
06 Вересня 2016, 16:13
Так. Біля школи №15 так само. Доросли дядьки за 100 грн./ 2години гоняють футбольного мяча.
06 Вересня 2016, 16:48
ТО СПОРТИВНІ ПЛОЩАДКИ БІЛЯ ШКІЛ ПЛАТНІ? ОЙ... ОЙ... ДО ЧОГО МИ ЙДЕМО? ВСЕ ДЛЯ ДІТЕЙ ТІЛЬКИ В МІКРОФОНИ????
06 Вересня 2016, 17:44
Батьки звертайтеся до керівників шкіл, до заступника міського голови, хай розбираються чому дітям не дозволяють грати на полях, які були побудовані саме для дітей. А керівництво шкіл на цьому вирішило заробити грошенят.(((
06 Вересня 2016, 18:08
Можливо, такий прецедент і мав місце. Але все літо і я з сином, і багато інших дорослих та дітей абсолютно безплатно грали на полі біля школи №18!
07 Вересня 2016, 00:55
пропоную поставити сторожив и пропускати по паспортах
07 Вересня 2016, 00:56
кращеб тих полив не булоб и не булоб лишньи мови
07 Вересня 2016, 02:28
Біля школи #2 директор школи теж виганяє.
07 Вересня 2016, 11:45
Побудувати поля - це лише початок доброї справи. Штучні поля мають властивість зношуватись, огорожа - ламатись, сітка - рватись. Питання: за які кошти здійснюватиметься ремонт та обслуговування всіх цих полів? Років через 5-10 експлуатації доведеться повністю змінювати покриття (а воно не одну тисячу &quot;євриків&quot; коштує), а за чиї гроші - тих батьків, чиї діти на той час вчитимуться? От і змушені директори шкіл пускати грати на ці поля &quot;дядьків за гроші&quot;, та всіляко прагнуть відтягнути час капітального ремонту майданчиків.<br/>Бескоштовні майданчики (хоч витоптані і без високої загорожі) по школах також є і вони, як правило, порожні. Так що, було б бажання м'яча ганяти.
07 Вересня 2016, 12:30
&quot;От і змушені директори шкіл пускати грати на ці поля &quot;дядьків за гроші&quot;<br/>Якби ж то ці гроші відкладались на майбутній ремонт цих полів, зараз потратяться, а потім все одно потрібно буде шукати фінанси.
07 Вересня 2016, 18:08
І нехай собі гроші &quot;дядьків&quot; тратяться на поточні потреби школи! А питання &quot;за які кошти здійснюватиметься ремонт та обслуговування всіх цих полів?&quot; повинне отримати відповідь! Балансоутримувачі повинні знати які кошти і коли будуть надані їм на обслуговування та ремонт футбольних майданчиків - тоді можна вести мову про те, щоб діти в позаурочний час могли на цих полях безкоштовно грати в футбол.
07 Вересня 2016, 18:45
Скільки ходжу з сином до 18 школи гуляти, на штучному майданчику постійно грають діти і ніхто їх не виганяє. А те, що батьки деяких дітей не навчили себе поводити і їхні діти рвуть сітку , якою обгороджений майданчик, лізуть нагору цієї сітки, то, мабуть, через це і вигнали.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром