Луцького депутата Ткачука після оголошення підозри перевезли в ізолятор

23 Лютого 2019, 18:21
Євгена Ткачука виводять з ГУНП у Волинській області 5632
Євгена Ткачука виводять з ГУНП у Волинській області

Депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука, якого спіймали на хабарі, допитали у ГУНП у Волинській області після того, як оголосили про підозру в скоєнні злочину та повезли назад до ізолятора тимчасового тримання. 

Ймовірно, там депутат проведе ще одну ніч, оскільки, за попередньою інформацією, суд щодо обрання запобіжного заходу відбудеться завтра, 24 лютого, — пише ІА ВолиньPost.

Відомо, що Євген Ткачук провів ніч на 23 лютого в ізоляторі тимчасового тримання, звідки його зранку забрали в прокуратуру.

Прокурор області повідомив депутату міської ради про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст. 369 КК). Клопотання про взяття під варту буде подане до Луцького міськрайонного суду.

З прокуратури ж вже по обіді Євгена Ткачука відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. Там він очікуватиме судового засідання, під час якого оберуть міру запобіжного заходу. 

Нагадаємо, депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області.

За інформацією правоохоронців, неправомірна вигода надавалася за ненакладення штрафів за використання праці найманих працівників у фірмі депутата без оформлення з ними трудових відносин.






 

Коментарі
24 Лютого 2019, 12:04
З Мерса на УАЗик :) У АТО його, нехай понюхає!!! Хтось життя своє кладе, а хтось у цей час наживається!!!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024