Затримання Ткачука проводили працівники СБУ спільно з поліцією

23 Лютого 2019, 18:09
Євген Ткачук 4775
Євген Ткачук

Заходи з викриття протиправних дій депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука проводились Службою безпеки України спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури. 

Оперативники спецслужби встановили, що депутат запропонував посадовцю Управління Держпраці у Волинській області тисячу сто доларів США. За вказану суму депутат намагався вирішити питання щодо ненакладення штрафів за використання праці найманих працівників на його фірмі без оформлення трудових відносин, — повідомили у прес-службі правоохоронного відомства.

Як йдеться у їхньому повідомленні, затримали депутата на одній з вулиць обласного центру під час надання посадовцю всієї суми неправомірної вигоди.

Фігуранту справи оголосили про підозру в скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Заходи з викриття протиправних дій депутата проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури. 

Нагадаємо, депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024