У Луцьку школа відсвяткували 60-ти річчня

23 Лютого 2019, 10:25
2088

У Луцьку заклад загальної середньої освіти №16 відзначив 60-ту річницю з дня створення.

Захід відбувся у п'ятницю, 22 лютого. Про це пишуть на сайті Луцької міської ради.

В актовій залі школи зібралися вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники, учні та чимало гостей. Привітати колектив зі святом прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Борис Смаль, начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Загальноосвітня школа №16 з'явилася на території міста однією із найперших. Та, незважаючи на поважний вік, школа має  все необхідне для комфортного здобуття знань та занять спортом.

Зараз у школі навчається 681 учень. ЗЗСО №16 є учасником програми НЕФКО, в рамках якої у школі буде проведено заміну усіх вікон. Цьогоріч за кошти міського бюджету буде проведено капітальний ремонт харчоблоку.

У вітальному слові Ігор Поліщук зазначив:

«60 років – це величезний шлях, сповнений досвіду та мудрості. Дякую усім, хто працював у цій школі та навчався у ній, аби зараз робити наше місто та нашу країну кращими. За останні два роки мікрорайон Вересневе зазнав кардинальних змін. На місці занедбаного смітника з’явилося нове футбольне поле, сучасна амбулаторія, інші ремонти та покращення. Цьогоріч буде виділено фінансування на ремонт харчоблоку школи. Протягом наступних двох років буде замінено усі вікна та двері на енергозберігаючі, відремонтовано вентиляційні системи та мережі, проведено капітальний ремонт даху та фасаду школи», – зазначив Ігор Поліщук.


Ігор Поліщук
Ігор Поліщук





 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024